Agenda - OptiMedis Nederland

Spring naar hoofdnavigatie Doorgaan naar inhoud Spring naar aanvullende gegevens

Contact en Social media

OptiMedis websites

Zoeken

Agenda

Save the date

Agenda: Save the date

Agenda

9Jan: Presentatie resultaten Longzorg Nijkerk

Op 9 januari vieren en presenteren de Gezondheidscentra Nijkerk de uitstekende resultaten op de Quadruple Aim van het Transmurale Longzorg ketenprogramma op basis van een driejarig shared savings contract gerealiseerd door OptiMedis met Zilveren Kruis:

  1. Patiënten rapporteren betere zorg
  2. En betere gezondheid en functioneren te ervaren
  3. De shared savings t.o.v. de landelijke benchmark zijn bijna 1 miljoen euro lager en zijn grotendeels aan GC Nijkerk toegekomen
  4. De zorgverleners en zorgverzekeraar willen door met het programma en contract dat verbreed wordt naar de gehele chronische 'leefstijl' zorg

 

 


7nov: Masterclass Nieuwe Zorg 4.0 - Duurzame Zorg

Op 7 november geeft Jurriaan Pröpper van OptiMedis een workshop met als titel: "Duurzame zorg in de praktijk: belonen van gezondheid". Dit is onderdeel van de vierde versie van de succesvolle Masterclass Nieuwe Zorg in het afsluitende 6e blok 'hoe verder'. Gecoördineerd door Ivo Struik, één van de 'founding fathers' van het succesvolle shared savings longzorg programma in Nijkerk.

Het programma vind u hier. En informatie voor de volgende cyclus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.