Agenda - OptiMedis Nederland

Spring naar hoofdnavigatieDoorgaan naar inhoudSpring naar aanvullende gegevens

Contact en Social media

OptiMedis websites

Zoeken

Agenda

Save the date

Agenda: Save the date

Agenda

1 juli: Population Health Management Summer School LUMC

Gesundes Kinzigtal Case

Op de eerste dag van al weer de vierde Population Health Management Summercourse van het LUMC, presenteert OptiMedis de Gesundes Kinzigtal case. Als onderdeel van een breed én diep inhoudelijk programma over de wijze waarop de gezondheid van populaties verbeterd kan worden. Het gehele programma vindt u hier en op de LUMC PHM website.

GK Logo 300dpi

De presentatie is op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.beschikbaar.


29nov: presentatie op Van Kans naar Kracht congres

Op 29 november vindt er een congres plaats waarin Kans voor de Veenkoloniën terug- en vooruitkijkt. Het programma geeft invulling van een amendement in de Tweede Kamer van Agnes Wolbert om de gezondheidsverschillen in de voormalige Veenkoloniën duurzaam te verminderen. De aanpak voor de derde en laatste fase van 2019 tot 2022 zal gepresenteerd worden.

OptiMedis heeft in Hoogeveen en Coevorden meegewerkt aan de voorbereidingen van pilots waarin lokale preventie gefinancierd blijft worden uit de resulterende besparingen: shared savings. De opschaling daarvan naar duurzame zorg is de uitdaging en missie van Kans voor de Veenkoloniën: lokale initiatieven die investeringen doen die zich terugverdienen in verbruik en dus kosten (zie onder). Tijdens het middagprogramma zal hierover een korte presentatie gegeven worden.

Het congres zal plaatsvinden in het Doe museum aan de Transportkade in Veendam met het volgende programma. Aanmelden kan via https://www.kvdvk.nl/conferentie 

Hier vindt u de OptiMedis presentatie over Duurzame Zorg.

KvdVK opdracht