Agenda - OptiMedis Nederland

Spring naar hoofdnavigatieDoorgaan naar inhoudSpring naar aanvullende gegevens

Contact en Social media

OptiMedis websites

Zoeken

Agenda

Save the date

Agenda: Save the date

Agenda

2 juli: Presentatie aan LUMC Population Health Management Course

Gesundes Kinzigtal Case

Op de eerste dag van de derde Population Health Management Summercourse van het LUMC, presenteert OptiMedis de Gesundes Kinzigtal case. Als onderdeel van een breed én diep inhoudelijk programma over de wijze waarop de gezondheid van populaties verbeterd kan worden. Het gehele programma vindt u hier en op de LUMC PHM website.

GK Logo 300dpi

De presentatie is op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.beschikbaar.


11/12 juni: International Health Policy Dialogue

Op 11 en 12 juni organiseert het ministerie van VWS een besloten bijeenkomst met internationale beleidsmakers van OECD en WHO om kennis uit te wisselen. Onze Duitse OptiMedis collega Helmut Hildebrandt heeft een eervolle uitnodiging gekregen om de aanpak en resultaten van Gesundes Kinzigtal te presenteren, waar hij algemeen directeur van is sinds 2006.

 

International Health Policy Dialogue


24 mei: integrale geboortezorg presentatie op internationaal ICIC

Op het 18e International Conference on Integrated Care  wordt een workshop gegeven over integrale geboortezorg in o.a. Helmond waar OptiMedis Nederland de financiële en juridische integratie heeft gerealiseerd. Deze workshop vindt plaats in de 4e ronde van 1530-1730u op donderdag 24 mei in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. 

 

Hier vindt u congresinformatie , het programma en de locatie.