2-4nov: 'bomen over COPD' workshops

Longzorg Nijkerk wordt als workshop op het '2 dagen bomen over COPD' gegeven van 2 tot en met 4 november in Wolfheze. Longarts Cas Colder van het St Jansdal Ziekenhuis en directeur Jurriaan Pröpper van OptiMedis zullen programma, contract, lessen en voorlopige resultaten driemaal in een workshop bespreken met de deelnemers.

Op de website vindt u o.a. de volgende informatie. Dit nieuwe congres is gestoeld op de principes van het succesvolle congres over astma, wat jaarlijks georganiseerd wordt in Davos en wat ook mogelijk gemaakt wordt door de stichting RoLeX.

De opzet van de cursus is hoofdzakelijk interactief onderwijs in workshops met kleine groepen. Elke workshop wordt geleid door een longarts die COPD als zijn/haar aandachtsgebied heeft in samenwerking met een longarts in opleiding. Daarnaast is er voldoende ruimte voor intercollegiaal contact.

U als longarts en longarts i.o. komt in uw dagelijkse praktijk veel in aanraking met COPD. Ook de behandeling van deze obstructieve longziekte is vaak een puzzel en een samenwerking tussen verschillende disciplines. Daarom hebben we het programma samengesteld wat u verder op deze website kunt lezen.

In het programma is tijd ingeruimd voor casuïstiekbespreking. Een panel van experts kan u mogelijk verder helpen. Alles onder leiding van Prof. Dr. Huib Kerstjens.